Telescopisch wassen: reiniging op hoog niveau

Telescopisch wassen: iedere plek eenvoudig bereikbaar

Met een mobiele telescoop-installatie is iedere te reinigen plek eenvoudig bereikbaar. Waar vroeger gebruik gemaakt werd van een ladder of hoogwerker, biedt telescopisch wassen de mogelijkheid tot een hoogte van 15 meter vanaf de grond te reinigen. Zonder zware hulpmiddelen, en met een optimaal resultaat.

Met telescopisch wassen is het mogelijk om bijvoorbeeld glasgevels, galerijen, wanden, plafonds, dakconstructies, gevelbeplating, zonweringen, kozijnen en reclameborden gemakkelijk schoon te maken. Zonder ladders of hoogwerkers op uw terrein. De installatie bevindt zich in een bus en heeft een reikwijdte tot wel 100 meter.

Telescopisch wassen gebeurt met puur water. Dit heeft een opmerkelijk oplossend vermogen, waardoor een perfect resultaat ontstaat. Door met gedegen druk te sproeien (10 bar), lossen alle mogelijke vervuilingen op en wordt een streeploos oppervlak achtergelaten. Ook wanneer de zon op uw ramen of gevelplaten staat. Door deze innovatieve techniek en het gebruik van puur water, is telescopisch wassen voordeliger en milieuvriendelijker (geen gebruik van chemicaliën) dan traditionele technieken. Doordat er geen residu achterblijft, blijft uw glas, gevel of pand bovendien langer schoon.

Meer weten of direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op!