Projectonderhoud: ook voor úw (bedrijfs)pand

Projectonderhoud: helder en op maat

Wanneer u verantwoordelijk bent voor het beheer van een kantoor, woningcomplex of bedrijfspand, dan wilt u grip houden op de kwaliteit en het budget van het onderhoud. Bij GSOB nemen we u graag alle zorg uit handen. Samen met u stellen we een helder en maatgericht onderhoudsplan op.

Uiteraard staan uw wensen hierin centraal. Wij gaan graag met u om de tafel om uw situatie in kaart te brengen en te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Dat kan het complete beheer van uw pand zijn, maar ook een gedeelte. Kiest u voor alleen interieurverzorging of juist het onderhoud van de buitenzijde van uw gebouw? Of kiest u voor beide disciplines, waarbij we u volledig ontzorgen? Het kan allemaal. Wat we ook voor u doen, we zijn u graag van dienst!

Op basis van de afspraken die we met u maken, stellen we gedegen onderhoudsplan op, waarin we gemaakte afspraken, planning en budgettering duidelijk vastleggen. Indien gewenst lichten we dit plan persoonlijk toe voor u. Zodat u het onderhoud van uw pand met een gerust hart bij ons neer kunt leggen.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op! We maken graag kennis met u.