Gevelreiniging: facelift voor uw pand

Gevelreiniging: grondig, snel en professioneel

GSOB staat voor een grondige, snelle en professionele gevelreiniging. Onze gevelspecialisten zorgen er graag voor dat uw woning of bedrijfspand weer een prachtige uitstraling krijgt. Dat doen we door uw gevel niet alleen vakkundig te reinigen, maar indien nodig ook alle bijkomende werkzaamheden voor onze rekening nemen. Zodat u kunt genieten van een perfect resultaat.

Bij GSOB gaan we verder dan alleen het reinigen van uw gevel. Zo impregneren we de gevel na het reinigen, zodat deze langer beschermd blijft tegen vuil en erosie. Indien gewenst en nodig voeren we ook bijkomende werkzaamheden voor u uit, zoals het verwijderen van graffiti, graffiti-protectie, het wassen van gevelbeplating (indien nodig met onze telescoop-installatie), het reinigen van houten en/of kunststof elementen en het reinigen van plantenbakken, gevelreclame, zonwering, overkappingen en dakkapellen. Wij beschikken bovendien over het juiste materieel, zoals hogedrukreinigers en telescoopinstallaties, om voor iedere opdracht een stralend resultaat te realiseren.

Samen met u bespreken we welke materialen en werkwijzen we het beste kunnen inzetten om uw gevel efficiënt en professioneel te reinigen. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!